Goede resultaten haal je samen.

Wij dragen zorg voor een perfecte drukwerk productie. Wij selecteren drukkerij en producenten van gedrukte communicatiemiddelen op basis van hun specialisme. Wanneer wij uw drukwerk mogen verzorgen komt het bij partijen te liggen die het ook daadwerkelijk perfect kunnen maken. Klick hier en u vindt enkele voorbeelden van specialistisch drukwerk.


 

20% besparing na 1 maand door slim Europees inkoopbeleid.

 Door op de juiste wijze onderzoek te verrichten kom je op besparing. Vaak worden er diverse offertes opgevraagd en daaruit wordt een keuze gemaakt. Echter door goed onderzoek krijg je de beste aanbieding. 

Lees het hele verhaal

 


 

Catalogi met tabs

Drukwerk met meerwaarde voor uw klant. Catalogus van een hoge kwaliteit. Wat zeer voornaam is bij deze productie is dat de drukwerkbestanden juist zijn. 

Lees het hele verhaal

 Verpakkings drukwerk

Dit bedrijf wilde nieuwe verpakkingen om hun lampen. Drukwerkcoaching realiseerde het.

Lees het hele verhaal

 Drukwerk via internet bestellen

Uiteraard kunt u zelf uw drukwerk via een webshop bestellen. Wanneer u beschikt over goede bestanden (artwork) is dit heel eenvoudig. Wij helpen u hierbij graag op weg en deze dienst is geheel gratis. 

 Metabo actiefolders 

Elk kwartaal een actiefolder welke bij alle dealers komt te liggen. Elk dealer adres krijgt een bepaalde hoeveelheid en de deze verschilt ook per dealeradres. Wilt u ervaren hoe eenvoudig wij dat voor u kunnen regelen neem dan geheel vrijblijven contact met ons op.

 


Drukwerk of beter boekwerk valt uit elkaar

Wanneer u drukwerk heeft laten maken en na een tijd laten pagina's los is dit uiterst vervelend. Er is een aantal redenen voor die dit veroorzaken. Vooraf weten om dit te voorkomen is wel zo slim. Wanneer u twijfelt over het advies dat u van uw huidige leverancier heeft gekregen neem dan contact met ons op wij helpen u graag op weg. Ook dit doen we graag en geheel gratis.

 


 

Warsteiner heeft 20 6-packs nodig

6-packs worden gemaakt in miljoenen oplagen. Deze bedrijven kunnen met hun machines niet 20 exemplaren maken. Daarvoor dien je een vlakbed printer in te zetten en vervolgens met een snijplotter uitstansen. Sorry voor de technische woorden en machines. Drukwerkcoaching lost zo'n vraagstuk gewoon op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Uiteindelijk heb ik voor Warsteiner ook nog een keer 120.000 verpakkingen mogen maken omdat de levertijd bij hun leverancier te lang was. 

 Kleurcorrectie en kleur echt drukwerk

Of het nu gaat om nagellak, vloeren of houtstructuren. Een klant wil graag dat het drukwerk de kleur van zijn product evenaart. Wanneer u fotografie doet zult u merken dat deze op uw beeldscherm steeds weer anders is. Als u wenst dat uw drukwerk steeds gelijk is en de kleuren zo goed als perfect benadert dan is er kennis voor nodig om dit te realiseren. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Hier krijgen we regelmatig opdrachten om digitale bestanden dusdanig te corrigeren dat het drukwerk nagenoeg gelijk is aan uw product.

 


Klick hier voor contact

 

 


 • "Unieke kennis van grafische technieken en producten"

  Lars van der Made, Marketing Manager, Perfectpro B.V.

  Als innovator binnen ons eigen vakgebied werken wij graag aan drukwerk dat de grenzen van de mogelijkheden raakt. Mario heeft voor ons talloze uitdagende projecten verzorgd. Van innovatieve materialen en samenstellingen tot unieke vormen en afwerkingen. Door zijn brede netwerk van professionals kan hij ons altijd verrassen met noviteiten, waar we ook dankbaar gebruik van maken. Naast zijn uitgebreide kennis van producten, technieken en processen verloopt ook de communicatie eerlijk en helder. Al met al meer dan voldoende redenen voor ons om de komende jaren ook weer te rekenen op de expertise van Drukwerkcoaching.

 • "Drukkerij met de laagste prijs"

  Yvonne van Erp, directeur, Bolucchi

  Ik heb Mario Klomp gezegd dat ik op zoek ben naar de drukkerij met de laagste prijs. Mario heeft mij daarop geantwoord dat die helaas niet bestaat. Echter hij gaf tegelijkertijd aan dat hij kan zorgen voor de drukkerij met de meest faire prijs. Wij hebben nu geen zorgen meer want elk project wordt steeds neergelegd bij de beste partij. De partij die een grafische opdracht het beste kan uitvoeren op basis van zijn specialisme.

 • "Flexibel, eerlijk en daadkrachtig"

  Daan Zeven, Marketing Officer, Shimano

  Mario heeft me altijd perfect geadviseerd en heeft meerdere internationale projecten geweldig afgeleverd. Zijn enorme kennis van de grafische industrie, gecombineerd met zijn daadkracht en flexibiliteit, heeft er altijd voor gezorgd dat projecten op tijd en binnen budget werden opgeleverd, zelfs als er last-minute wijzigen waren. Bovendien zorgen zijn expertise en zijn grote netwerk ervoor dat je altijd een oplossing op maat krijgt, gecombineerd met een garantie voor een goede prijs. Mario is een van de mensen bij wie ik altijd met het volste vertrouwen projecten heb neergelegd.

 • "Vertrouwd en stipt"

  Edward van den Bosch, directeur, Edvance Marketingcommunicatie

  Ik ken Mario al vele jaren. Als collega en als leverancier. Het fijne van Mario is dat hij recht door zee is en dat je voor 100% aankunt op zijn advies. De grafische expertise heeft hij in decennia opgebouwd. Wil je een messcherpe prijs dan kan dat. Belangrijker nog: De prijs- en kwaliteitverhouding is altijd optimaal. Met andere woorden: dit is gewoon het beste adres. Vertrouwd en stipt.

 • "Post mailing brochures kostenbesparing"

  Directie, Basiq Dental BV

  Als ervaren inkoper heb ik geleerd dat de inkoop van drukwerk een wel heel bijzondere marktkennis vraagt. Toen ik Mario Klomp uitlegde hoe wij onze post mailings georganiseerd hadden en hem vroeg daar eens zijn licht over te laten schijnen, kwam hij met twee voorstellen voor verandering. Ik dacht de aanbodzijde van de grafische markt zelf al goed te kennen, maar dat bleek niet helemaal waar. De twee voorstellen waren overtuigend en we hebben ze uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een substantiƫle kostenreductie kunnen realiseren.

 • "Kleurkaarten t.b.v. kleurstalen houtnerf"

  Lilianne Ceelen, marketing manager, Parthos B.V.

  Mario zoekt naar het best haalbare resultaat als het aankomt op het afstemmen van kleuren. Hij neemt hiervoor uitgebreid de tijd en tracht het optimale te realiseren. Drukwerkcoaching heeft gezorgd dat het drukwerk identiek is aan onze echte kleurstalen.